Wilt u graag een professionele website laten maken? Dan kunt u terecht bij een van onze partners. Iedere onderneming is uniek en dat realiseren wij ons maar al te goed. Een maatwerk website is dan natuurlijk erg fijn. Indien u een website laat maken door een van onze partners, voldoet deze aan de huidige wet- en regelgeving. Bovendien is de website ook AVG-proof! Wilt u graag een website laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte op!

De voordelen

Kiest u voor een van onze partners? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (WordPress);
  • Goed leesbaar op de verschillende devices (computer, tablet en smartphone);
  • Zelf uw teksten, afbeeldingen en menu’s aanpassen;
  • Onderhoudscontracten zijn mogelijk.

Waarom kiezen voor onze partners?

Indien u kiest voor een van onze partners, geniet nu natuurlijk al van de bovenstaande voordelen. Verder bent u er ook van verzekerd dat u voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Uiteraard staan onze partners u graag bij. Het opstellen van een privacybeleid is namelijk erg belangrijk. Ook een beveiligde verbinding is gewenst. Meet u ook bezoekersresultaten of plaatst u andere tracking cookies? Dan is een goede cookiemelding ook verplicht. Daarvoor adviseren onze experts u graag.

Zelf uw website aanpassen

De opgeleverde website kan altijd zelf onderhouden worden. U kunt bijvoorbeeld zelf teksten aanpassen of afbeeldingen wijzigen. Dat kost ook helemaal niets én zo kunt u uw website altijd up-to-date houden. Wilt u wel liever een onderhoudscontract? Dan is dat ook mogelijk.

Hoe kan ik een website laten maken?

Wilt u graag een website laten maken? Dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Via het onderstaande offerteformulier kunt u verschillende offertes opvragen. Deze aanvraag verstrekken wij aan verschillende webdesigners. Zij maken vervolgens een keurige offerte van u. Uiteindelijk kiest u zelf voor welke partner u kiest!