Heeft u een brandende vraag? Dan kunt u uw antwoord waarschijnlijk al in onze veelgestelde vragen lijst terugvinden. De verschillende vragen zijn opgedeeld in verschillende rubrieken.

Algemeen

Wat is de Digitale Gemeentegids?

De Digitale Gemeentegids is een online bedrijvengids, waarbij u gemakkelijk en snel contactgegevens van bedrijven kunt op zoeken.

Hoe komt de Digitale Gemeentegids aan mijn gegevens?

Vrijwel alle bedrijven hebben zich uit zichzelf aangemeld via onze website. U kunt ervoor kiezen om zelf een account te maken of u kunt ons de informatie sturen. Wij kunnen het dan ook voor u inrichten. Wilt u uw bedrijfsgegevens, zonder account, aanpassen? Dan kan dat via ons formulier.

Bedrijfsvermelding

Waarom zou ik mijn bedrijfsvermelding toevoegen?

Op onze website komen ontzettend veel bezoekers. Deze komen zowel via de organische kanalen als via de betaalde kanalen. Daarmee verhoogt u de kans dat er potentiële klanten contact met u opnemen. Meer klandizie betekent ook meer omzet voor uw onderneming. Tegen een relatief laag bedrag kunt u uw bedrijf toevoegen aan de website. Die kosten haalt u er ongetwijfeld weer uit.

Vergroot ik mijn online vindbaarheid?

U vergroot uw online vindbaarheid op twee manieren. Als bedrijf wilt u graag goed gevonden worden op het internet. Als u een potentiële klant via onze website op uw website terechtkomt, is dat natuurlijk erg aantrekkelijk. Via een derde website kunt u uw online vindbaarheid zodoende vergroten. Daarnaast plaatsen wij een backlink vanaf onze website naar uw website. Onze website heeft een hoge autoriteit, waardoor uw website een boost krijgt.

Welke informatie wordt er getoond bij een bedrijfsvermelding?

U kunt verschillende gegevens toevoegen aan de website:

  • Naam van uw bedrijf (Basis en hoger);
  • Uw website + backlink (Basis en hoger);
  • Omschrijving van uw bedrijf (Basis en hoger);
  • Adres (Basis en hoger);
  • Telefoonnummer (Basis en hoger);
  • Branche (Basis: 1 categorie, Basis Plus: 3 categorieën, Premium vermelding: 10 categorieën);
  • Openingstijden (Basis Plus en hoger);
  • Omslagafbeelding (Basis Plus en hoger);
  • Bedrijfsvideo (Premium vermelding).

Hoe kan ik mijn bedrijfsvermelding wijzigen?

Indien u een account heeft, kunt u uw bedrijfsvermelding zelf wijzigen. Heeft u uw bedrijf door ons laten toevoegen? Dan kunt u ons een verzoek sturen. Wij passen de gegevens voor u aan. Wilt u toch liever een account, maar staan uw bedrijfsgegevens al op onze website? Dan kunnen wij ook vooralsnog een account voor u aanmaken. Dat is geen enkel probleem.

Kan ik mijn bedrijfsvermelding verwijderen?

U kunt uw bedrijfsvermelding op twee manieren verwijderen. Indien u ervoor kiest om uw contract niet te verlengen, zullen wij de bedrijfsgegevens automatisch verwijderen. Daarnaast kunt u ook een verzoek indienen bij ons. Wij zullen de gegevens dan op uw verzoek verwijderen. Wij vragen in dat geval wel een kopie van een identiteitsbewijs. Zorg ervoor dat u ‘kopie voor Digitale Gemeentegids’ op de foto van uw paspoort schrijft. Daarmee voorkomt u dat kwaadwilligen er vandoor gaan met uw gegevens.

U kunt ook gebruikmaken van de KopieID app. Deze is gratis te downloaden in de App Store, Play Store of Windows Phone Store.

Facturen en betalingen

Hoe kan ik mijn bedrijfsvermelding betalen?

U kunt uw bedrijfsmelding gemakkelijk online betalen. Wij sturen u binnen 14 dagen na uw aanmelddatum een factuur. Deze kunt u voldoen per iDEAL of bankoverboeking.

Wat is jullie betaaltermijn?

Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen. Wij gaan ervan uit dat u uw factuur netjes binnen deze termijn betaalt. Bent u te laat met betalen? Dan is dat in eerste instantie geen probleem. We verlengen de betaaltermijn in dat geval met 14 dagen. Heeft u binnen deze termijn uw betaling nog niet voltooid? Dan sturen we een laatste aanmaning met een betaaltermijn van 5 dagen. Voldoet u uw factuur niet? Dan zijn wij genoodzaakt om ons incassobureau in te schakelen.

Ik heb een vraag over mijn factuur. Waar kan ik terecht?

U kunt ons een mail sturen op ons algemene e-mailadres: info@digitalegemeentegids.com. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Zoekresultaten op de Digitale Gemeentegids

De zoekresultaten zijn onjuist voor mijn bedrijf. Wat nu?

Uiteraard werken wij er hard aan om alle gegevens te laten kloppen. Merkt u dat er iets niet klopt aan de zoekresultaten voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op. Wij passen uw gegevens aan. Heeft u een eigen account op uw website? Dan kunt u deze gegevens ook zelf aanpassen. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op. We garanderen een oplossing binnen 48 uur op werkdagen.

Mijn zoekopdracht geeft geen resultaten. Wat nu?

Mogelijk heeft u gezocht naar iets wat niet bestaat op onze website. Zocht u bijvoorbeeld naar een metselaar in Delfzijl, maar heeft geen enkele metselaar uit Delfzijl zich aangemeld bij onze website? Dan zult u vanzelfsprekend geen metselaar vinden. U kunt uw zoekopdracht dan verbreden naar andere (omliggende) plaatsen.

Stond uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen reageren binnen 48 uur.